Isojoen seurakunta

Pyöristetty suorakulmio: Isojoen seurakunnan leirikeskus Suviranta on otettu käyttöön 1992. Leirikeskuksen on suunnitellut rakennustarkastaja Juhani Saunaluoma ja sen on rakentanut hirsityöurakoitsija Veikko Peuralahti.
     Suviranta on hyvä esimerkki upeasta ja taidokkaasta hirsirakentamisesta.  Kuten kuvasta näkyy, niin leirikeskus on nimestään huolimatta ympärivuotisessa käytössä. Se sijaitsee upealla paikalla kirkasvetisen Kangasjärven rannalla. Majoitustilaa löytyy n. 30- hengelle.

Leirikeskuksessa järjestetään hyvin monipuolista toimintaa. Siellä pidetään rippileirejä, lapsi- ja diakonialeirejä, hääjuhlia, kasteita, muistotilaisuuksia, seuroja ym. Tiloja ovat seurakunnalta vuokranneet niin monet yhdistykset kuin yksityisetkin henkilöt.

Suviranta

YHTEYSTIEDOT: