NUORISOTYÖ

Heippa, juuri sinä!

Oletko yläasteikäinen tai vanhempi nuori?

Jos vastasit "kyllä", olet aivan oikeassa paikassa,

sillä seurakunnan nuorisotyön toiminta on juuri sinua varten!

Seurakunnan nuorten toiminta on avointa toimintaa kaikille 7-, 8- ja 9-luokkalaisille sekä sinulle, joka olet jo amisessa, lukiossa tai vanhempikin. Viikkotoiminta kokoaa nuoret tiistaisin sekä perjantaisin yhteen. Kokoonnumme nuorisotila Kellarilla. Lisäksi vuoden aikana on leirejä, retkiä, yhteisiä kokoontumisia ja tietysti rippikoulu sekä isostoimintaa rippikoulun käyneille.

Nuortentoiminnasta vastaa nuorisotyöntekijä Mirjami "Mirkku" Varpelaide, joka on juuri sinua varten!

Voit olla häneen yhteydessä, jos...

- haluat ilmoittautua leirille tai retkelle

- haluat lisätietoa toiminnasta

- uskonasiat mietityttävät

- haluat jakaa asioitasi luotettavan aikuisen kanssa

- sinulla on jotain muuta mielenpäälläsi

- (Myös vanhemmat voivat ottaa yhteyttä nuoreen tai perheen elämään liittyvissä asioissa)

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mirkun tavoitat parhaiten puhelimella 044-5960419 (whatsapp, viesti, puhelu) tai sähköpostilla mirjami.varpelaide(at)evl.fi

Nuorisotyön ajantasaisin toiminta ilmoitetaan nuorten Kellari WhatsApp-ryhmässä. Sinäkin voit liittyä ryhmään, ilmoita vain numerosi Mirkulle. Lisäksi nuorisotyöllä on käytössä oma Instagram-tili nimellä @kellarinuoret.

Kellari

TULE MUKAAN, TOIMINTA ON SINUA VARTEN!