su 16.5. kello 10.00 - 11.30

6. sunnuntai pääsiäisestä

Pyhän Hengen odotus

Jari Kuusi, Niina Nikola

Kolehti:                            Medialähetys sanansaattajat: Evankelioivien                                                                           monimediaohjelmien kustantamiseen, jotta ihmiset voisivat                                               kuulla sanomaa Jeesuksesta kielellä, jota he ymmärtävät.

Lahjoituspuhelin :            Tue medialähetystyötä helposti ja nopeasti soittamalla lahjoitusnumeroomme

Ajankohtainen keräys p. 0600 18808 Puhelun hinta on 15,36 € + paikallisverkkomaksu

Raamattu kannesta kanteen p. 0600 19909 Puhelun hinta on 10,26 € + paikallisverkkomaksu

Keräyslupa:                       Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen.

Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen. Suomessa varoja käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n omien kristillisten radio-ohjelmien tuottamis- ja lähetyskuluihin, mediatyön kehittämis- ja tuotantotoimintaan sekä digitaalisen mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa.