Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Pappi, diakoniatyöntekijä, nuorisotyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään

• jos tunnet itsesi yksinäiseksi tai haluaisit keskustella luottamuksella
  • haluat tarkastella uskoon ja hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä
  • tarvitset aineellista apua yllättävän elämäntilanteen muutoksen seurauksena ja kun perusturvan antama toimeentulotuki ei riitä
  • kun haluat pysähtyä ja uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi

Diakoniatyöntekijä

Diakoni Iina Madubuike, iina.madubuike@evl.fi, päivystää diakoniatoimistossa maanantaisin klo 9-11ja keskiviikkoisin klo 15-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Työntekijän tavoittaa puh. 0451269208

Eväskori

Eväskorista, diakoniatoimistosta, jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville. Pääasiassa EU:n jakamia tuotteita: jauhoja, maitojauhetta, säilykkeitä, hiutaleita sekä hapankorppua. Maanantaisin myös "päiväysleipää" paikallisen kaupan lahjoittamana.

Eväskori on avoinna maanantaisin klo 9-11.