varhaisnuoria kerhossa

Varhaisnuorille

VARHAISNUORISOTYÖ

Varhaisnuorisotyö on tarkoitettu 6-13-vuotiaille lapsille.

Viikoittain kokoontuvat kerhot ja vuoden mittaan on lisäksi ISO EHTOO -tapahtuma, kesäleirit sekä rovastikunnallista toimintaa, josta tiedotetaan erikseen. Varhaisnuorisotyöstä vastaa lastenohjaaja Marjukka Kerttula 040-7040903

ALAKOULUIKÄISTEN KERHOT

Tervetuloa mukaan seurakunnan alakouluikäisten kerhoihin!

Kerhot kokoontuvat seurakuntatalon alakerrassa, kerhotilassa. Käynti pääovesta.

Kaikki kerhot ovat ilmaisia.

Kerho-ohjelmassa välipala (voi myös ottaa kotoa), hartaus, yhteisiä leikkejä ja pelejä, kokkailua, ulkoilua, vapaata leikkiä ja yhdessäoloa sekä kaikkea muuta mukavaa kerho-ohjelmaa.

Syksyn 2017 kerhot:

Tyttis 0-2-luokkalaisille tytöille maanantaisin klo 13.00-14.30. Ohjaajana Marjukka.

Varhis 0-3-luokkalaisille tytöille ja pojille torstaisin klo 13.00 - 14.30. Ohjaajina Marjukka, Mirkku ja Oskari.

Hetkis 4-6-luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 15.30-17.00. Ohjaajina Sanni V. ja Konsta.

Tervetuloa kerhoilemaan :).

KESÄLEIRIT

Seurakunta järjestää yhdessä kunnan ja 4H:n kanssa kesäleirejä 0-7-luokkalaisille.

Leirit pidetään kesäkuussa Suvirannan leirikeskuksessa. Leirit ovat 0-2-, 3-4- ja 5-7-luokkalaisille.

Lapset saavat koulun kautta kesätoimintaesitteen, jossa myös leirimainokset ovat. Leireille ilmottaudutaan keväällä kunnan vapaa-aikatoimistoon.

pelejä varhaisnuorten kerhossa