Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiiden puoleen. Pappi, diakoniatyöntekijä, nuorisotyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään:

  • jos tunnet itsesi yksinäiseksi tai haluaisit keskustella luottamuksella
  • haluat tarkastella uskoon ja hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä
  • tarvitset aineellista apua yllättävän elämäntilanteen muutoksen seurauksena ja kun perusturvan antama toimeentulotuki ei riitä
  • kun haluat pysähtyä ja uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi

 

Diakoniatyöntekijä

Diakoniatyöntekijä-lastenohjaaja  Jaana Penttilä, päivystää diakoniatoimistossa maanantaisin klo 9-13.  Muina aikoina sopimuksen mukaan. Työntekijän tavoittaa puh. 040 156 4749

 

Ruoka-apu

Ruoka-apu on kaupan lahjoittamaa hävikkiruokaa ja sitä jaetaan seurakuntatalolta keittiön puoleisesta ovesta. Voit tulla hakemaan ruokakassin, kun sinulla tai perheelläsi on tilanne jolloin tarvitaan lisäapua talouteen.

Ruokajako on keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-12.

 

 

 

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi.

Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin

Henkinen hyvinvointi on monipuolista mielen terveyttä. On paljon hyvinvointia tukevia seikkoja, mutta myös asioita jotka horjuttavat sitä. Toisinaan voi tulla tilanne, jolloin saattaa kysellä oman elämän mielekkyyttä. Tällaisista ajatuksista kannattaa jutella jonkun kanssa. 

Henkinen hyvinvointi

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle. 

Suru, kriisi