KUOROT

Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkitoimintaan laulamaan ja soittamaan!

Musiikkityöstä vastaa seurakunnan kanttori Niina Nikola.

KIRKKOKUORO

Tervetuloa mukaan laulamaan Isojoen seurakunnan kirkkokuoroon. Kirkkokuoro harjoittelee seurakuntatalolla torstaisin klo 18.00-19.30. Kuoron ohjelmisto koostuu pääasiassa 3-4-äänisistä lauluista ja sen tärkein tehtävä on avustaa Jumalanpalveluksissa.

MIESLAULAJAT

Isojoen Mieslaulajat harjoittelevat seurakuntatalolla perjantaisin klo 17.00 alkaen. Harjoitukset eivät ole jokaviikkoisia.  Mielaulajien ohjelmisto koostuu 1- ja 2-äänisistä lauluista ja he laulavat niin seurakunnan, SLEY:n, veteraanijärjestöjen kuin eläkeliiton tilaisuuksissa.

Tervetuloa mukaan Mieslaulajiin!

SWING LOW

Vuoden 2017 syksyllä starttaava Swing low on kuoron ja bändin yhdistävä kokoonpano, joka on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille.

Harjoitukset kolmen viikon välein, alkaen sunnuntaina 17.9. klo 18.00 nuorisotila Kellarilla. Jatkossa kokoonnumme siellä, minne parhaiten mahdumme :).

Swing low:n ohjelmistossa on suomalaisia gospel-lauluja laidasta laitaan, joita lauletaan 1-2 äänisesti rennolla meiningillä laulusta ja musiikista nauttien.

Kokoonpanoa luotsaa vapaaehtoiset Mirkku ja Ville Varpelaide.

Lisätietoja Mirkku 044-5960419