Jumalanpalvelukset ovat yleisölle avoinna 1.6.2020 alkaen, niiden toteuttamisessa on poikkeuksia:

Muistakaa käsidesin käyttö kirkkoon tullessa, ehtoollisella käydessä ja kirkosta poistuessa.

Ehtoollisen jaossa ja kolehdinkeruussa on poikkeusjärjestelyjä.

Osa kirkon penkeistä on poissa käytöstä ja muutenkin muistetaan turvavälit.

Virsikirjat jätetään poikkeuksellisesti penkeille tilaisuuden päätyttyä.

Jos olet sairaana, kuuntele tilaisuus netin kautta.

Seurakunnan toimintaa voi seurata kotisivujen ja facebookin kautta sekä kirkollisista ilmoituksista Suupohjan Sanomien kautta.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9:00-13:00 tai sopimuksen mukaan. Suosittelemme yhteydenottoja ensisijaisesti puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Su 5.7.2020                       10:00 5. sunnuntai helluntaista; Sanajumalanpalvelus. Erkki Helander, Eila Kivilahti

Kirkko on avoinna yleisölle, noudattakaa etäisyysohjeita. Osa kirkon penkeistä ei ole käytössä. Ulko-ovien luokse on asetettu käsidesi-pisteet. Jos olet sairas, kuuntele jumalanpalvelus netin kautta.